Každoročně se těšíme na novinky Coccinelle, protože nás dokáže vždy něčím překvapit:-). Věrné milovnice této značky ví, o čem mluvíme a pro ty z vás, které ještě nevlastní ani jeden kousek máme tipy na nevšední modely, které dokážou chytit za srdce.

Jedním z ikonických kousků je určitě řada kabelek Arlettis, která se každoročně vrací a okouzlí svým zpracováním. Pokud rády nosíte jednoduché outfity, které doplníte designovým top kouskem v podobě výrazné kabelky, je to správná volba. Výrazná kovová spona ve tvaru třmenu je k nepřehlédnutí. 

Velmi oblíbeným typem je atraktivní crossbody Beat. Model, který využijete při pochůzkách městem nebo při cestování. Můžete ho nahradit také novým typem crossbody Liya s výrazným tkaným popruhem s logem značky.

Jarní kolekce je také plná novinek, které spojují eleganci a praktičnost. Najdete zde úžasné shopperky řady Brume, které svým jednoduchým pojetím a líbivým tvarem umožní nošení vícero věcí aniž by ztratily svůj glanc, stejně tak jako variabilní model Hop On.

A na závěr vás ještě odkážeme na jednu novinku a sice na okouzlující kabelky řady Binxie , které v sobě snoubí ženskost a styl.

Určitě na ně koukněte, stojí za to!