Nová podzimní kolekce od italské značky Ripani vám přináší výjimečnou kombinaci elegance a funkčnosti.

Kolekce nabízí nejenom prvotřídní zpracování, ale také zahrnuje širokou paletu krásných barev, jako je hluboká petrolejová, teplá hnědá a zastřená bílá, které dokonale ladí s podzimní atmosférou.

Jaká jsou naše doporučení z hlediska prodejnosti a zpětné vazby zákaznic? 

Mezi kancelářské bestsellery patří modely Malva a Palermo, které svým jednoduchým, nadčasovým designem, funkčností a luxusními detaily stojí za to pořídit. Tyto kabelky nejenže doplní váš profesionální outfit, ale také vám poskytnou potřebný komfort pro hektický pracovní den, aniž byste musela oželet eleganci a šarmantní vzhled.

Pokud se naopak chystáte na volnočasové dobrodružství, nechte se okouzlit hobo modely Ancora a Brennero. Tyto stylové kabelky, rovněž z telecí kůže, jsou ideálním společníkem pro volné chvíle, ať už se vydáváte na procházku městem nebo relaxujete u kávy v oblíbené kavárně. Jsou díky použité kůži měkkoučké, poddajné, skvěle se nosí a poskytnou Vám velkorysý prostor pro vše potřebné.

Za nás si velký obdiv zaslouží prošívané modely Arezzo. Opravdová dokonalost!!!

Buďte připraveni na podzim s módními kousky, které vás nejenom okouzlí svým vzhledem, ale také vám zajistí pohodlí a trvanlivost.

A nezapomeňte, že pokud si nebudete vědět rady, jsme tu pro vás, připraveni vám pomoci s výběrem. Rádi Vám pomůžeme najít ten správný kousek, který vám dokonale padne...