Na jaro si ještě chvíli musíme počkat, ale při pohledu na modely z nové kolekce, kterou Coccinelle představila, nám srdce doslova zaplesá:-) a to nejenom díky úžasné barevnosti, která hýří optimismem. Objevuje se v ní opět velmi oblíbená a ženká linie kabelek Magie a to hned v několika provedeních, dále se můžete těšit na jednoduché kožené modely EASY SHOPPING BAG a již ikonické žakárové shopperky NEVER WITHOUT BAG MONOGRAM v novém barevném provedení. Ze stálic crossbody musíme zmínit model BEAT SOFT, který můžete pořídit nejenom v jednobareném provedení s žakárovým popruhem, ale také v provedení TRICOLOR, který upoutá na první pohled. Pro milovnice kabelek do ruky je tady nová linie GLADYS, která patří typově k nestárnoucím everergreenům. 

Nicméně, vybrat si můžete také modely ze starších sezón, za zvýhodněnou cenu, které rozhodně neztratily nic ze svého šarmu. A pokud patříte například k fanykám modelu CONCRETE, máte možnost koupit poslední kousky této již nevyrábějící se řady...

A nezapomeňte, že vždy, když budete potřebovat pomoci s výběrem nebo třeba jen vyslovit přání, jaké kabelky byste si přáli mít na eshopu, jsme tu vždy pro vás!:-)

Krásné dny vám přeje tým eshopu Brand-Bags